Regler for Klub BS

Klub BS er en del af Broager Sparekasse, hvor vi giver en ekstra støtte til de tilmeldte klubber, hver gang et medlem, familie eller anden booker møde med henblik på at blive kunde i Broager Sparekasse.

Klubben er ikke forpligtet til at tilbyde dens medlemmer at booke et møde med Broager Sparekasse.

Hvordan får klubben ekstra tilskud?

Hver gang en ikke-kunde i  Broager Sparekasse booker et møde igennem denne hjemmeside eller retter henvendelse i en af sparekassens filialer med en Klub BS flyer, får den valgte klub en ekstra støtte på kr. 500,- pr. kunde.

Hvem kan booke et møde?

For at klubben modtager støtte, må den, der booker mødet, ikke være helkunde i Broager Sparekasse. Vedkommende må heller ikke have været kunde i sparekassen inden for de seneste 6 måneder. Kunder, der har enkelte konti i sparekassen, men et helkundeforhold i et andet pengeinstitut kan dog booke et møde, hvor der ydes støtte til klubben.

Hvis jeg bliver kunde efter det første møde?

Hvis du vælger at blive kunde efter det første møde, giver Broager Sparekasse yderligere kr. 500,- til klubben. Og i de efterfølgende 3 år giver vi en loyalitetsbonus på kr. 200,- pr. år til klubben, hvis du forbliver kunde hos Broager Sparekasse. Så  alt i alt kan et skifte til Broager Sparekasse udløse kr. 1.600,- til klubben.

Hvor tit afregnes der?

Klub BS afregner 4 gange årligt med klubben. 4 gange om året får klubben også tilsendt en oversigt over antal af møder, antal af kunder og antal af loyale kunder. De udsendte lister indeholder dog ikke navne af hensyn til loven om databeskyttelse.

Jeg vil gerne støtte en anden klub end de klubber, der er listet

Det kan i øjeblikket ikke lade sig gøre.

 


Dybbøl IU Håndbold

Broager Sparekasse er hovedsponsor for Dybbøl IU Håndbold. Som hovedsponsor bakker vi op om klubben med et årligt beløb til drift af klubben.

Klubben kan oveni få ekstra støttekroner for hvert møde, der bookes via denne hjemmeside. Mødet er uforpligtende, og der er ingen krav om et skifte til Broager Sparekasse, for at klubben modtager støtten.

Dybbøl IU Håndbold